Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

One Team

Προπόνηση στο ΣΕΦ και γνωριμία με τους  Σλούκα, Αγραβάνη και Χριστοδούλου. 
Οι μαθητες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους μπασκετμπολίστες και να πάρουν αυτόγραφα.

oneteam-episkepsi 1

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της "Euroleague OneTeam", η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποδέχθηκε σήμερα (27/11) τους μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Αγραβάνη και Αντρέα Χριστοδούλου, και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν αλλά και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους.

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Ολυμπιακός με το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου θα συνεχιστεί για όλη τη χρονιά με στόχο την κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική στέρηση μέσα από τον αθλητισμό.

Πηγή: http://euroleague.sport24.gr       Για το πλήρες άρθρο κλικ ΕΔΩ

Περισσότερα άρθρα του ηλεκτρονικού τύπου για τη συνάντηση των μαθητών με τους Σλούκα,Αγραβάνη και Χριστοδούλου στο ΣΕΦ :

ONE TEAM με Σλούκα, Αγραβάνη και Χριστοδούλου  [redplanet.gr]
Δίπλα στα παιδιά οι κορυφαίοι!  [gavros.gr]
Η κοινωνική δράση των Πρωταθλητών [olympiakos24.gr]

 

Οι μαθητές προπονούνται στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου. 

 

PETWAY ONE TEAM

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague (ένα μοναδικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης στο οποίο συμμετέχει απο την πρώτη στιγμή εφαρμογής του), ανακοινώνει την έναρξη στήριξης και συνεργασίας της με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Αγίου Δημητρίου. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου κ. Μαρίας Ανδρούτσου. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, τον πρεσβευτή του προγράμματος Μπρεντ Πέτγουει και τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου που δίνουν στους μαθητές μας αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Άρθρα του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη συνεργασία του σχολείου μας με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στα πλαίσια του προγράμματος One Team:

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού  [euroleague.sport24.gr]