Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Καλλιτεχνικά

Στις 13 και 14 Μαρτίου 2018, στο εργαστήριο κεραμικής, γονείς και μαθητές του σχολείου μας δημιούργησαν λαμπάδες για το πασχαλινό μας bazaar.

Διαδραστικό εργαστήριο ευαισθητοποίησης και κοινωνικοποίησης στο οποίο συμμετέχουν μαζί νέοι με & χωρίς αναπηρία.

Η επίσκεψη και συμμετοχή μιας ομάδας μαθητών στη δράση αποτυπώματα στο μουσείο Βορρέ, υπήρξε μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές μας και αποκαλυπτική για τους συνοδούς – εκπαιδευτικούς. Χωρίς παρέμβαση και καθοδήγηση, μέσα από το μονοπάτι της εικαστικής συνδημιουργίας, έφηβοι από διαφορετικά πλαίσια, ήρθαν σε επαφή, συνεργάστηκαν, συνομίλησαν και διασκέδασαν. Τα εργαστήρια λειτουργούν ως μοχλός επικοινωνίας και ένταξης, με γνώμονα τη δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων και όχι το εικαστικό αποτέλεσμα. Βιωματικές προσεγγίσεις και διαδραστικά εργαστήρια, χωρίς επικοινωνιακές κατευθύνσεις, επιτρέπουν στους νέους να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο και να ξεκλειδώσουν την αμηχανία της πρώτης επαφής με το διαφορετικό.

Οι μαθητές του Γ1, Ε & Δ Εργαστηρίου Υδραυλικής του ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου μαζί με τον καθηγητή Γιάννη Ζαγοραίο συμμετείχαν στο φεστιβάλ "Ημέρες Τέχνης" με το έργο "Γένεσις".

"Γένεσις"  3,75x2,44x1,12m. (Ζωγραφική - Installation)

Οι καλλιτέχνες των τμημάτων: Α' Ξυλουργική, Β' Ξυλουργική, Δ' Κεραμική, Ε' Κεραμική, Α Μαγειρική, Γ, Μαγειρική και Ε1 Μαγειρική σας εύχονται
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

 

Οι μικροί καλλιτέχνες των τμημάτων Α΄και Β΄ Ξυλουργικό, Γ' Μαγειρική και Δ' Κεραμικό με τις ζωγραφιές τους σας εύχονται " ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ" !!!