Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo 

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

European School Radio

  

comenius logo

one-team-logo

Φυσική Αγωγή

Η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 εορτάστηκε στο σχολείο μας  την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου» και με στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, πήραν μέρος σε αγώνα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και χορογραφία αερόμπικ.

Tο σχολείο μας συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, σε συνεργασία με το Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το πρόγραμμα των δράσεων περιλάμβανε ασφαλές περπάτημα, ποδηλασία, παιχνίδια γειτονιάς και παραστάσεις Καραγκιόζη. Μαθητές του σχολείου μας έκαναν επίδειξη του παραολομπιακού αθλήματος Boccia και η ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας έπαιξε μπάσκετ με μαθητές άλλων σχολείων και αθλητές σωματείων του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Tην Τρίτη 16 Απριλίου 2019  το σχολείο μας συμμετείχε  στην αθλητική ήμερα που  διοργάνωσε  το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ηρακλείου στο γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρνάμη» με αγώνες  καλαθοσφαίρισης,Boccia και παιχνίδια ψυχοκινητικής.

Tην Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 μαθητές του σχολείου πήραν μέρος μας στην αθλητική ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ στο ανοιχτό κολυμβητήριο Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας μαθητές από το ΕΕΕΕΚ Άνοιξη Πειραιά και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Πειραιά. Συμμετείχαν μαζί με τους μαθητές του σχολείου μας  σε αθλητικές δράσεις (πετοσφαίριση, boccia) και χόρεψαν μαζί παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.