Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

 

Το σχολείο μας παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών, στο Θησείο,  την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018. Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Παρέστησαν  ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελεχών της  εκπαίδευσης, των συλλόγων γονέων και πλήθος άλλων προσκεκλημένων. 

Το  EEEEK Αγ. Δημητρίου μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης τελειοφοίτων, ΕΕΕΕΚ Catering  ανέλαβε τη διοργάνωση, την παρασκευή και το σερβίρισμα των εδεσμάτων για την εκδήλωση. Η συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στο εγχείρημα αυτό,  το ζεστό κλίμα αποδοχής από τους εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία. 

Ευχαριστούμε τον κ. διευθυντή  του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αθηνών κ. Παπαευθυμίου για την πρόσκληση και τη συνεργασία.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών,  των εκπαιδευτικών και των μαθητών του. 

Είμαστε στη διάθεση σας για προσπάθειες  που συνδέουν  τους μαθητές μας με την κοινωνική και εργασιακή πραγματικότητα.