Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» διοργάνωσε συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην ελληνική οπερέτα,  στις 29 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων για τους μαθητές του σχολείου μας.
Η υπόθεση της οπερέτας αφορά τον διακαή πόθο της νεόνυμφης Άννας να δει τον… Πάπα κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού της με τον Αδριανό στην Ιταλία. Καθώς ο σύζυγός της δεν εκπλήρωσε την επιθυμία της, το ζευγάρι διέκοψε το «μήνα του μέλιτος» και επέστρεψε. Ακούγοντας τις συμβουλές της μητέρας της, η Άννα οδήγησε τα πράγματα στα άκρα. Όταν, όμως, συνειδητοποιεί ότι με τη στάση της κινδυνεύει να διαλύσει το γάμο και να χάσει τον αγαπημένο σύζυγό της, αλλάζει συμπεριφορά. Οι παρεξηγήσεις λύνονται και η κατάληξη του έργου είναι για όλους αίσια. 
Συντελεστές της οπερέτας ήταν οι λυρικοί καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής,  κα Βάγια Κωφού, κα Ειρήνη Κώνστα, κ. Χρήστος Αμβραζής, ο μουσικός κ. Γιάννης Τσανακαλιώτης σε σκηνοθεσία του κ. Κωστή Παπαϊωάννου.
Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας εντυπωσιάστηκαν και απόλαυσαν την ξεχωριστή αυτή παράσταση όπου οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικοί!