Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

Μαγειρική

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS

Στις 30-04-2015 η ομάδα των ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεων συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με το ΕΕΕΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ με τους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εικονικής επιχείρησης με θέμα “το ΕΕΕΕΚ Κοζάνης Δημιουργεί και Επιχειρεί”. Οι μαθητές και των δύο εικονικών επιχειρήσεων είχαν επαγγελματική εμφάνιση καθώς φορούσαν μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπό τους, παρουσίασαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα προϊόντα που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει, μίλησαν για τις δράσεις τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την επιτυχημένη συμμετοχή τους στις εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπου και οι δύο απέσπασαν έπαινο καλύτερης αξιοποίησης προϊόντων ελληνικής γης.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την τρέχουσα σχολική χρονιά η διεξαγωγή πρακτικής άσκησης των τελειόφοιτων μαθητών του εργαστηρίου Μαγειρικής σε γειτονικό αρτοποιείο. Το αντικείμενο της εκπαίδευσης τους αφορούσε στην εξυπηρέτηση πελατών και σε βοηθητικές εργασίες αρτοποιίας.  

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 κόψαμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το νέο έτος, για το κάθε εργαστήριο ξεχωριστά. Τα υλικά για τις βασιλόπιτες προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και οι βασιλόπιτες παρασκευάστηκαν από τους μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής σε συνεργασία με τον κ.Δασκαλάκη από τον Φούρνο της γειτονιάς μας.