Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

Εκδηλώσεις

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην Ημέρα Σταδιοδρομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 6/4/2016 στο ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου, τους γονείς, τη διευθύντρια Ειδικής Εκπαίδευσης κ. Αστέρη, τον πρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Λυμβαίο, την προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Δ΄ Αθήνας κ. Δήμου, το σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κ. Μουταβελή, το διευθυντή του ΣΕΚ Πειραιά κ. Αναστασόπουλο, τον επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου πρόληψης δήμων Ν. Σμύρνης – Αγ. Δημητρίου «Ήλιος» κ. Κωνσταντίνου, τους συναδέλφους από τη διεύθυνση Ειδικής Εκπαίδευσης του υπουργείου κ. Χριστοπούλου και κ. Καλογεροπούλου, καθώς και τους φορείς: ΣΕΚ Πειραιά, ΚΕΠΕΕΑ Ορίζοντες, Ερμής, Θεοτόκος, Εστία, ΠΕΚ ΑμεΑ Πειραιά, Εργαστήρι, ΕΕΑ Μαργαρίτα, Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, ΕΨΥΜΕ, Μύρτιλλο, ΠΕΨΑΕΕ, ΚΕΣΑΔ Ήλιος, ΚΔΑΠ- ΜΕΑ Μοσχάτου- Ταύρου, ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ηλιούπολης, Ανοιχτή Αγκαλιά, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, Ε.Γ.Ν.Υ.Α., Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artan”- Νίκη. Δώσαμε την υπόσχεση ότι η συνεργασία θα είναι ανοιχτή και διαρκής.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές της εικονικής επιχείρησης ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις που κέρασαν τους καλεσμένους μας γλυκά και λικέρ παραγωγής τους.

 

Στην «Ημέρα Σταδιοδρομίας» θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι από 20 φορείς που δραστηριοποιούνται στον νομό Αττικής. Οι φορείς αυτοί θα σας ενημερώσουν για το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν, ώστε να διερευνήσετε τις επιλογές που έχουν τα παιδιά σας μετά την αποφοίτηση από το ΕΕΕΕΚ (π.χ. Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Προστατευμένα εργαστήρια, Κέντρα εκπαίδευσης στην αυτόνομη διαβίωση, κ.α.)