Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, επισκέφτηκαν το σχολείο μας μαθητές και μαθήτριες από την έκτη τάξη του 10ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι/ες συμμετείχαν σε δράσεις από κοινού με μαθητές/τριες του σχολείου μας. Γνώρισαν και έπαιξαν τα παραολυμπιακά αθλήματα BOCCIAκαι GOALBALL, μαγείρεψαν, ζωγράφισαν, φύτεψαν, έκαναν κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε μια προσπάθεια κατανόησης των διαφορετικών μορφών αναπηρίας (σωματική, οπτική, νοητική), μέσα σε ένα κλίμα αποδοχής και συμπερίληψης.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 8ης Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου η επίσημη τελετή εγκαινίων του σχολικού κυλικείου που επαναλειτουργεί από τη φετινή σχολική χρονιά υπό τη διεύθυνση της 3S School Synergy Snacks. Το κυλικείο αποτελεί χώρο εργασίας και πρακτικής άσκησης για τους τελειόφοιτους μαθητές και αποφοίτους, επιδιώκοντας την ισότιμη ένταξη των νέων με αναπηρία στην κοινότητα, στην εργασία, στην κοινωνία.

Η Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης School Synergy Snacks με τις γνωστές ενεργειακές μπάρες ξηρών καρπών, γεννήθηκε στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου από τη μακρόχρονη συνεργασία του με το JA Greece, λειτουργεί από το 2018 με ιδρυτικά μέλη γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους αποφοίτους ειδικών σχολείων. Το κυλικείο εγκαινίασε η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Ρημπάπης ο Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ.3S Γιώργος Μπουλούκος, ο CEO του Junior Achievement Αργύρης Τζικόπουλος, ο Education Officer της UNICEF Greece Country Office Γεώργιος Σιμόπουλος, Εκπρόσωπος της ΔΥΠΑ, το μέλος της Κοιν.Σ.Επ. 3S Στέλιος Χατζηαργυρίου καθώς και οι εργαζόμενοι της Κοιν.Σ.Επ. 3S, απόφοιτοι του σχολείου μας Γεώργιος Βραδής, Μιχάλης Σιδέρης και Χρήστος Μανέβα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης μέλη των παραπάνω φορέων, συνεργάτες και χορηγοί της ΚοινΣεπ, μαθητές/τριες και απόφοιτοι του σχολείου, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί γειτονικών σχολείων, γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί. Η εκδήλωση, με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη από την ομάδα του Nevronas, ολοκληρώθηκε με κέρασμα των καλεσμένων από τους τελειόφοιτους μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής του σχολείου, συνοδεία ζωντανής μουσικής από το μουσικό σχήμα Azima Cultural Art Space.