Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Φυσική Αγωγή

Το σχολείο μας διοργάνωσε για 7η χρoνιά την «Ημέρα Άθλησης» των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ της Αττικής, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Η ημερίδα περιλάμβανε αγώνες  ποδοσφαίρου 5x5, καλαθοσφαίριση 3x3 και Boccia.  Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής:
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγάλεω, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες  Αιγάλεω, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά, 2ο  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Πειραιά «Άνοιξη», Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευσίνας, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νταού Πεντέλης (Ραφήνας), Ε.Ε.Γ. Αγίου Δημητρίου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αγίου Δημητρίου.

Απονεμηθήκαν έπαινοι σε όλους τους μαθητές. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά  έπαθλα σε όλα τα σχολεία, τα οποία κατασκεύασε το εργαστήριο κεραμικής του σχολείου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Χρυσούλα Ορφανού εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, η κ. Τσανάκα Μαρία και ο κ. Κουλαξίζης Παναγιώτης εκπρόσωποι της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της  Δ΄ Αθήνας και η κ. Αγάπη Δουλκερίδου εκπρόσωπος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Δ΄Αθήνας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Την Πέμπτη  9 Μαρτίου 2017 οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στο καινοτόμο Πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, που υλοποιεί η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής- Near East , για μαθητές  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΣΜΕΑΕ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες  προασκήσεις Καλαθοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Ποδόσφαιρου, καθώς και  διάφορα ομαδικά παιχνίδια ψυχοκινητικής.

Το σχολείο μας πήρε  μέρος στο διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας  με θέμα «Σχολικός  Αθλητισμός –Συμμετέχω και  μαθαίνω  τα  Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά  Αθλήματα», που διοργάνωσε το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Πολυμέσικη Παρουσίαση» όπου παρουσιάστηκαν τα Παραολυμπιακά Αθλήματα του Boccia και του Goalball από μαθητές του σχολείου μας.

 Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικής Δημιουργίας

Το σχολείο μας πήρε μέρος στην 6η ημερίδα  στίβου που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Το σχολείο μας διοργάνωσε, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνια Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, δράσεις αθλητικές, εικαστικές, προβολές ταινιών και διαδραστικά παιχνίδια σχετικά με το θεματικό άξονα «Νιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους». Στις δράσεις πήραν μέρος μαθητές του σχολείου μας και μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου.