Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Φυσική Αγωγή

Την Πέμπτη 4/12 έξι μαθητές από το σχολείο μας έλαβαν μέρος σε αγώνες bowling που διοργανώθηκαν από το αθλητικό σωματείο ΑΛΜΑ στο Village στο Ρέντη. Οι μαθητές μας αγωνίστηκαν στο ατομικό αγώνισμα κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο και την 4η και 6η θέση, καθώς και στο ομαδικό αγώνισμα κατακτώντας την πρώτη θέση και το κύπελλο.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» το Υπουργείο Παιδείας θεσμοθετεί την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους. Την ημέρα αυτή διοργανώνονται ειδικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες όλης της χώρας με βασική επιδίωξη τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Ο θεματικός άξονας του τρέχοντος σχολικού έτους είναι «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 το σχολείο μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με δράσεις για όλα τα παιδιά. Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν προβολές ταινιών, εικαστικά δρώμενα, αγώνες καλαθοσφαίρισης 3x3, Boccia, παιχνίδια ψυχοκινητικής και παράλληλα έγινε σχετική συζήτηση με τα παιδιά.

Το σχολείο μας πήρε μέρος στους αγώνες στίβου, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, στις 14 Οκτωβρίου 2014, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Οι μαθητές μας πήραν μέρος και διακρίθηκαν στα εξής αγωνίσματα: σκυταλοδρομία 4x60, αγώνας δρόμου 50 μέτρων, μήκος χωρίς φορά και ρίψη ελαστικής σφαίρας softball.


Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!

Τα αποτελέσματα των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας την Τρίτη 4 Ιουνίου είναι τα εξής:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5x5

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5-1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  3-3   ΠΕΝΑΛΤΙ 4-3
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ  6-2

1. ΑΙΓΑΛΕΩ
2. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ 5x5

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ  16-10
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 14-8
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ    14-2

1. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
2. ΑΙΓΑΛΕΩ
3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου επισκέφθηκε το σχολείο μας, έπαιξε ποδόσφαιρο με τους μαθητές και μοίρασε αυτόγραφα.