Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο Δήμου (Πουλοπουλου 17, Θησείο)  για την προσφορά ειδών αρτοποιείας για το πρωινό των μαθητών.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα την Καλαμάτα για τη χορηγία σημαντικής ποσότητας καφέ, η οποία θα αξιοποιηθεί κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος εκπαίδευσης των μαθητών του Εργαστηρίου Μαγειρικής του σχολείου μας στο νεοσύστατο Εργαστήριο Παρασκευής Ροφημάτων Καφέ.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Γολικίδου και την Αρτοποιία Κουλοροποιία Γολικίδης (Πειραιώς 108, Αθήνα) για την προσφορά ειδών αρτοποιίας στο Εργαστήριο Μαγειρικής.

Ευχαριστούμε το καφέ-μπαρ Garage στην Ηλιούπολη για τη δωρεά τραπεζοκαθισμάτων για το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ¨Ν.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε” για την ευγενική χορηγία της σε επαγγελματική μηχανή και μύλο καφέ Espresso και για την συνεργασία της στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών /επιμορφωτικών σεμιναρίων προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου Μαγειρικής στην παραγωγή εξειδικευμένων ροφημάτων σε χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Γρίβας AudioWorks και ειδικότερα τον κ. Γρίβα Ιωάννη για την υποστήριξη με την δωρεάν παραχώρηση των πυκνωτικών μικροφώνων για την ανάγκες της καλοκαιρινής παράστασης του σχολείου μας. 

Γρίβας AudioWorks
Χίου 14, Μεταξουργείο 
τηλ.:2105244608, φαξ:2105223440, 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία On Stage και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζανή για την ευγενική χορηγία τεχνικής υποστήριξης και ηχητικών συστημάτων στις γιορτές του σχολείου μας.