Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου και ιδιαίτερα τον κ. Γαβαλά και τον κ. Κόκκινο για τις τεχνικές εργασίες (διαχωρισμός αιθουσών με τοποθέτηση γυψοσανίδων) που πραγματοποίησαν στο σχολείο μας. 

IMG 4488   IMG 4489

IMG 5061

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγ. Δημητρίου θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κ. Δημητρακόπουλο, δάσκαλο στο 5ο Δ.Σ. Αγ. Δημητρίου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και την Πρόεδρο κ. Καραγιάννη-Αρμένη καθώς και τους μαθητές της Β’ και Ε’ τάξης για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν χρήματα για τις άπορες οικογένειες του σχολείου μας.  Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στην Διεύθυνση του σχολείου μας και την κοινωνική υπηρεσία δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας super market συνολικής αξίας 635 ευρώ, οι οποίες και μοιράστηκαν σε 11 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

thank you

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Medisana για τη δωρεά ηλεκτρονικών θερμομέτρων και ηλεκτρικών χτενών.

Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο Δήμου (Πουλοπουλου 17, Θησείο)  για την προσφορά ειδών αρτοποιείας για το πρωινό των μαθητών.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα την Καλαμάτα για τη χορηγία σημαντικής ποσότητας καφέ, η οποία θα αξιοποιηθεί κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος εκπαίδευσης των μαθητών του Εργαστηρίου Μαγειρικής του σχολείου μας στο νεοσύστατο Εργαστήριο Παρασκευής Ροφημάτων Καφέ.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Γολικίδου και την Αρτοποιία Κουλοροποιία Γολικίδης (Πειραιώς 108, Αθήνα) για την προσφορά ειδών αρτοποιίας στο Εργαστήριο Μαγειρικής.

Ευχαριστούμε το καφέ-μπαρ Garage στην Ηλιούπολη για τη δωρεά τραπεζοκαθισμάτων για το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας.