Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

European School Radio

Για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος οι μαθητές μας συμμετέχουν στην παρέα του European School Radio με την εκπομπή τους ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεις.Η πρώτη μας εκπομπή για φέτος είναι έτοιμη και θα μεταδοθεί την Τρίτη 20-12-2016 19:00 έως 20:00  από την συχνότητα του European School Radio (europeanschoolradio.eu). Στην εκπομπή αυτή τα νεότερα μέλη της ομάδας  μας παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικα έθιμα της πατρίδας μας αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.
Quest Star η χορωδία του σχολείου μας, η οποία ερμηνεύει δύο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!!

Περιμένουμε για την υποστήριξή σας την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μέσω του live chat στο  europeanschoolradio.eu!!!
Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ακούσετε κάθε καινούρια εκπομπή (όπως και όλες τις προηγούμενες)  στο site του σχολείου (eeeek.gr) αλλά και στο site του European School Radio αμέσως μετά την λήξη της ζωντανής μετάδοσή της.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Βαγγέλης Βασιλείου
Στέφανος Μήλας

Την Δευτέρα 18-04-16 οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου , στα πλαίσια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί 2016»  του 3ου  Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου,  έλαβαν ειδική διάκριση για το ραδιοφωνικό μήνυμα που δημιούργησαν με θέμα τους πρόσφυγες και τον τίτλο «Open Doors…». Οι μαθητές μας είχαν την τιμή να παραλάβουν την διάκριση από τον Υφυπουργό  Παιδείας κ.  Θ. Πελεγρίνη.

Οι μαθητές μας εκτός του μηνύματος, που έλαβε την διάκριση συμμετείχαν στον διαγωνισμό και με το μήνυμα "Κάνε κάτι..." το οποίο είχε επίσης ως θέμα τους πρόσφυγες.

Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο μηνύματα  εδώ αλλά και στην σελίδα του European School Radio.


 Συμμετοχή «Open Doors…»

 Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τις κλειστές πόρτες στις καρδιές των ανθρώπων


Συμμετοχή "Κάνε κάτι..."

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου αγωνιούν για τους πρόσφυγες και μας προτρέπουν να κινητοποιηθούμε.

Μπορείτε εδώ να ακούτε την  εκπομπή των ραδιοΕΕΕΕΚρήξεων αφιερωμένη στην ελληνική αποκριά και η οποία μεταδόθηκε από την συχνότητα του European Scool Radio την Πέμπτη 10-03-2016. Δεν έχετε παρά να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Καλή σας ακρόαση !!!!

 

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου  συμμετέχουμε στην παρέα του European School Radio με την εκπομπή μας ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεις.


Συντονιστείτε μαζί μας αυτή την Πέμπτη 10-03-2016 ακριβώς στις 18:00 και διασκεδάστε με τους ξέφρενους ρυθμούς της σάμπα  στη πρώτη μας  εκπομπή για φέτος  αφιερωμένη στα έθιμα της ελληνικής αποκριάς. 
 
Σας περιμένουμε live στο chat του ESR την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μας!!!
 
Με εκτίμηση
Η μαθητές της Ραδιοφωνικής ομάδας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου  
 
Οι υπεύθυνοι καθηγητές: Βαγγέλης Βασιλείου, Στεφανία Ζάβρα, Τζίνα Οικονομίδου.

Υ.Γ: Mπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μας στο site του ESR την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα μέταδοσης τους  στην διεύθυνση :www.europeanschoolradio.eu/player.php  καθώς και στο site του σχολείου μας (www.eeeek.gr) στη σχετική ενότητα.

 

Οι μαθητές  της ομάδας ραδιοφώνου του  σχολείου μας για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος συμμετέχουμε στο European School Radio με την εκπομπή μας "ΡάδιοΕΕΕΕΚρήξεις" !!!. Ο ενθουσιασμός μας εξακολουθεί να είναι μεγάλος και οι προετοιμασίες για την πρώτη μας ωριαία εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα μας ακούσετε από την συχνότητα του European School Radiο.

Είμαστε εδώ και ραδιοΕΕΕΕΚπέμουμε. Συντονιστείτε μαζί μας!!!

Στο μεταξύ ακούστε  το πρώτο μας σποτ για φέτος