Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

European School Radio

Την Δευτέρα 18-04-16 οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου , στα πλαίσια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί 2016»  του 3ου  Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου,  έλαβαν ειδική διάκριση για το ραδιοφωνικό μήνυμα που δημιούργησαν με θέμα τους πρόσφυγες και τον τίτλο «Open Doors…». Οι μαθητές μας είχαν την τιμή να παραλάβουν την διάκριση από τον Υφυπουργό  Παιδείας κ.  Θ. Πελεγρίνη.

Οι μαθητές μας εκτός του μηνύματος, που έλαβε την διάκριση συμμετείχαν στον διαγωνισμό και με το μήνυμα "Κάνε κάτι..." το οποίο είχε επίσης ως θέμα τους πρόσφυγες.

Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο μηνύματα  εδώ αλλά και στην σελίδα του European School Radio.


 Συμμετοχή «Open Doors…»

 Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τις κλειστές πόρτες στις καρδιές των ανθρώπων


Συμμετοχή "Κάνε κάτι..."

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου αγωνιούν για τους πρόσφυγες και μας προτρέπουν να κινητοποιηθούμε.

Μπορείτε εδώ να ακούτε την  εκπομπή των ραδιοΕΕΕΕΚρήξεων αφιερωμένη στην ελληνική αποκριά και η οποία μεταδόθηκε από την συχνότητα του European Scool Radio την Πέμπτη 10-03-2016. Δεν έχετε παρά να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Καλή σας ακρόαση !!!!

 

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου  συμμετέχουμε στην παρέα του European School Radio με την εκπομπή μας ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεις.


Συντονιστείτε μαζί μας αυτή την Πέμπτη 10-03-2016 ακριβώς στις 18:00 και διασκεδάστε με τους ξέφρενους ρυθμούς της σάμπα  στη πρώτη μας  εκπομπή για φέτος  αφιερωμένη στα έθιμα της ελληνικής αποκριάς. 
 
Σας περιμένουμε live στο chat του ESR την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μας!!!
 
Με εκτίμηση
Η μαθητές της Ραδιοφωνικής ομάδας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου  
 
Οι υπεύθυνοι καθηγητές: Βαγγέλης Βασιλείου, Στεφανία Ζάβρα, Τζίνα Οικονομίδου.

Υ.Γ: Mπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μας στο site του ESR την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα μέταδοσης τους  στην διεύθυνση :www.europeanschoolradio.eu/player.php  καθώς και στο site του σχολείου μας (www.eeeek.gr) στη σχετική ενότητα.

 

Οι μαθητές  της ομάδας ραδιοφώνου του  σχολείου μας για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος συμμετέχουμε στο European School Radio με την εκπομπή μας "ΡάδιοΕΕΕΕΚρήξεις" !!!. Ο ενθουσιασμός μας εξακολουθεί να είναι μεγάλος και οι προετοιμασίες για την πρώτη μας ωριαία εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα μας ακούσετε από την συχνότητα του European School Radiο.

Είμαστε εδώ και ραδιοΕΕΕΕΚπέμουμε. Συντονιστείτε μαζί μας!!!

Στο μεταξύ ακούστε  το πρώτο μας σποτ για φέτος

 

Στην 5η και τελευταία για φέτος εκπομπή τους οι μαθητές του σχολείου μας έχουν ετοιμάσει μια αρκετά ...δροσιστική εκπομπή γεμάτη με ελληνικό καλοκαίρι .

Θα ακούσουμε επίσης και την συνέντευξη που παραχώρησε στην ομάδα των ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεων ο μπασκεμπολίστας του Ολυμπιακού Ιωάννης Παπαπέτρου

 Μπορείτε εδώ να ακούτε όποτε επιθυμείτε την 5η εκπομπή των ραδιοΕΕΕΕΚρήξεων. Δεν έχετε παρά να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Καλή σας ακρόαση !!!!