Κατά τη διάρκεια ης σχολικής χρονιάς υλοποιήθηκε πρόγραμμα σίτισης οικονομικά ασθενών μαθητών. Καθημερινά προσφερόταν δεκατιανό γεύμα (κέικ, σάντουιτς, γάλα με δημητριακά, φυσικός χυμός, σπανακοτυρόπιτα κτλ.) το οποίο προετοίμαζαν οι μαθητές του εργαστήριου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.
Άλλες δραστηριότητες του εργαστηρίου Μ-Ζ
• Διοργάνωση κέτερινγκ στο ΚΕΔΔΥ Δ’ Αθήνας στο πλαίσιο εκδήλωσης των σχολικών συμβούλων Δ’ Αθήνας,  όπου προσφέρθηκαν καφές, κέικ, τυροπιτάκια.
• Προετοιμασία και οργάνωση μπουφέ μετά από κάθε σχολική εκδήλωση.

ΣΤΟΧΟΙ


• Σίτιση μαθητών
• Αυτονόμηση μαθητών
• Ανάπτυξη δεξιοτήτων του εργαστηρίου
• Ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων
• Εργασία σε πραγματικές συνθήκες