Την  Παρασκευή 30/11/18 ομάδα μαθητών από το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας επισκέφθηκε το μουσείο ΛΟΥΛΗ.  Στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ έγινε μια παρουσίαση της ιστορίας και της παράδοσης του πολιτισμού της διατροφής και της βιομηχανικής κληρονομιάς της διαδικασίας άλεσης στην Ελλάδα. Τα παιδιά  ενημερώθηκαν  για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής.  Περιηγήθηκαν στο μουσείο, το οποίο περιλαμβάνει μια σημαντική συλλογή 500 σφραγίδων άρτου, διάφορα μηχανήματα και εξοπλισμό άλεσης από το 1894, λαϊκά εργαλεία, έγγραφα, φωτογραφίες και πολλά άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την επεξεργασία σιτηρών και την παρασκευή ψωμιού. Συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήρι, όπου ζύμωσαν και έψησαν ψωμί στον παραδοσιακό φούρνο. Επέστρεψαν γεμάτα εντυπώσεις και δώρα που απλόχερα χαρίζει πάντα το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ.