Σχεδόν από την αρχή του νέου έτους, η πρακτική του τμήματος μαγειρικής στο Rock Food πέρασε σε επόμενο επίπεδο. Έτσι, ο εκπαιδευόμενός μας προόδευσε ως ως την παρασκευή χυμών, σνακ αλλά και το σέρβις. Ειδικότερα όσον αφορά στους χυμούς, πέρασε από τον φυσικό πορτοκάλι στον φυσικό ανάμεικτο . Ως προς τα σάντουιτς εξελίχθηκε από το απλό τετράγωνο τοστ στο γέμισμα μπαγκέτας με τα υλικά επιλογής (άλειμα, τοποθέτηση τεμαχίων τυριού και αλλαντικού, συμπλήρωση με φρέσκα λαχανικά) και το ψήσιμο αυτής. Τέλος, σχετικά με το σέρβις, προχώρησε από το καθάρισμα τραπεζιών στο σερβίρισμα ροφημάτων και σνακ σε πελατες, χωρίς ή με δίσκο