Η πρακτική του εργαστηρίου μαγειρικής του σχολείου μας στο rock food αυτή την εβδομάδα επικεντρώθηκε στην παρασκευή ζεστών ροφημάτων, καθώς ο ασκούμενός μας με την καθοδήγηση και επίβλεψη της εκπαιδεύτριάς του, παρασκεύασε ελληνικό καφέ, κακάο, εσπρέσο, καπουτσίνο και τσάι. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπέδωση των αναλογιών καφέ/ζάχαρης στις ποικίλες διαβαθμίσεις ποσότητας και γλυκύτητας των ροφημάτων (π.χ. διπλός μέτριος), καθώς επίσης στην εξάσκηση τοποθέτησης του κρουπ στην εσπρεσιέρα.