Η σημερινή επίσκεψη στο Rock Food στο πλαίσιο της πρακτικής του εργαστηρίου μαγειρικής επικεντρώθηκε στην εμπέδωση διαφορετικών φάσεων της παρασκευής καφέ στην εσπρεσιέρα. Έτσι ο εκπαιδευόμενός είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί ξανά και ακόμα περισσότερο στη χρήση του μύλου και του ακροφυσίου προκειμένου για το άλεσμα του καφέ και την παρασκευή αφρόγαλου. Επίσης ασχολήθηκε ξανά με τις αναλογίες καφέ/ζάχαρης και στο τέλος επιμεληθηκε ο ίδιος το υγιεινό του κέρασμα που περιλάμβανε και το καθάρισμα αυγού