Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οίκαδε της Τράπεζας Κύπρου διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το περιβάλλον. Ο φετινός διαγωνισμός είχε τίτλο «Νερό, είσαι θησαυρός!» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 είχε πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς συγκεντρώθηκαν 2.500 ατομικά και ομαδικά έργα από 244 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια όλης της χώρας. Τα έργα ζωγραφικής, κολλάζ, φωτογραφίες και κατασκευές, αξιολογήθηκαν από ειδική 7μελή επιτροπή. Το σχολείο μας βραβεύτηκε στην κατηγορία «Κατασκευές – Ομαδικό» με έργα για το οποίο συνεργάστηκαν τα εργαστήρια της Κεραμικής, των Υδραυλικών, το Ξυλουργικό καθώς και το εικαστικό τμήμα του σχολείου μας.
Όλα τα βραβευμένα έργα εκτέθηκαν για 4 ημέρες, από 22 έως 25 Απριλίου 2013, στη Στοά του Βιβλίου, όπου έγινε και η τελετή βράβευσης το Σάββατο 20 Απριλίου.