Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πρακτικής άσκησης των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, οι τελειόφοιτοι μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής, συμμετέχουν και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης το οποίο διεξάγεται στο γειτονικό μας φούρνο, τον “Φούρνο Δασκαλάκη”.

Η επιχείρηση “Φούρνος Δασκαλάκη”, δραστηριοποιείται στην περιοχή μας από το 2012 προσφέροντας, κατά γενική ομολογία, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Τα τελευταία 4 χρόνια, ο φούρνος άνοιξε τις πόρτες του και στα παιδιά μας και “αγκάλιασε” με τρόπο απαράμιλλο τις ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Οι ιδιοκτήτες Νίκος και Κατερίνα και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δέχονται τους μαθητές μας στον χώρο εργασίας τους με ιδιαίτερη θέρμη και τους καθοδηγούν ακούραστα στην εκπαίδευσή τους στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και στις βοηθητικές εργασίες του αρτοποιείου.

Η συνεργασία του σχολείου μας με το αρτοποιείο δίνει στους μαθητές μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις προ-επαγγελματικές τους δεξιότητές και να εξοικειωθούν στην πράξη με το εργασιακό περιβάλλον. Τους βοηθάει επίσης να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη φοίτησή τους στο εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου και να τις εφαρμόσουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή της επιχείρησης “Φούρνος Δασκαλάκη” στην ουσιαστική εκπαίδευση των μαθητών μας.