Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου οργάνωσε μία εκδήλωση με προσκεκλημένους Πρέσβεις και εκπροσώπους Πρεσβειών με σκοπό τη γνωριμία  τους με το σχολείο, τον τρόπο λειτουργίας του και τις ανάγκες του και στόχο την πιθανή μελλοντική συνεργασία του με φορείς σχετικούς με την Ειδική Αγωγή των χωρών αυτών.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου αλλά και να απολαύσουν τη φιλοξενία του Καφέ «Αερόστατο» που λειτουργεί στα πλαίσια του Εργαστηρίου Μαγειρικής και εκπαιδεύει τους μαθητές στις υπηρεσίες που παρέχει ένα καφέ. Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε προς τιμή τους τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι  και έλαβαν ως αναμνηστικά δώρα δημιουργίες των μαθητών από τα Εργαστήρια στα οποία εκπαιδεύονται.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρέσβης της Αυστραλίας κος John Griffin με τον σύζυγό του Papakat Thipayaprapai, ο πρέσβης της Κορέας κος Youngjip Ahn, ο επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ιρλανδίας κος Luke Eliot, η σύζυγος του Πρέσβη των ΗΠΑ κα Mary Pyatt, η σύζυγος του Πρέσβη του Καναδά κα Jane Morril, η σύζυγος του Πρέσβη του Μαυροβουνίου κα Branka Koncar-Popovic’, η σύζυγος του Πρέσβη της Βενεζουέλας κα Judith Martin και η σύζυγος του Πρέσβη της Αρμενίας κα Anna Nalbandyan.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κος Μπέλλος Χαράλαμπος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικοί  Σύμβουλοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου κα Αντιμισάρη Αγάπη και κος Μπαντούνας Πάνος και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας κος Αριστείδης Βαρελάς.