Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Εκδηλώσεις

Eίμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αγίου Δημητρίου κατέκτησε κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση και θα βραβευθεί από το JA Europe ως «Επιχειρηματικό Σχολείο 2022» της Ευρώπης στην κατηγορία των Επαγγελματικών Γυμνασίων/Λυκείων!
H σπουδαία αυτή διάκριση κατακτήθηκε μετά από την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση». Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου είναι ένα Δημόσιο Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για μαθητές με αναπηρίες. Το σχολείο προωθεί την επιχειρηματική εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές να ενταχθούν στον μελλοντικό τους χώρο εργασίας. Τα τελευταία 6 χρόνια αναπτύσσονται στο σχολείο προγράμματα μαθητικής επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το JA Greece με σημαντικές διακρίσεις και έχει καταφέρει να μετατρέψει ένα πρόγραμμα εικονικής επιχείρησης σε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση όπου απασχολούνται οι απόφοιτοι των ειδικών σχολείων. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης των τελειόφοιτων μαθητών, το σχολείο οργανώνει εκπαιδεύσεις στις mini school startups που λειτουργούν εντός του σχολείου όπως η καφετέρια για το προσωπικό και το EEEEK Catering που συνεισφέρει και στην εστίαση αστέγων σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου. Μέσα από τις βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, το σχολείο στοχεύει στην προώθηση ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και την απασχόληση και στη δημιουργία ισχυρών δεσμών με την τοπική και ευρύτερη κοινότητα.
Πολλά συγχαρητήρια στον πρώην διευθυντή του σχολείου κ. Σπύρο Κονταράκη, τον νυν Διευθυντή Σωτήρη Ρημπάπη, την συντονίστρια των προγραμμάτων επιχειρηματικότητας Έφη Χρυσού, την κοινωνική λειτουργό Γεωργία Μπουλμέτη, τους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία!

Η απονομή του βραβείου στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου και των άλλων 34 σχολείων που διακρίθηκαν από όλη την Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 2022 στην Εσθονία στο πλαίσιο του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης GEN-E στο οποίο θα βραβευθούν και οι νικητές των διαγωνισμών «Εικονικής Επιχείρησης» και JA Start Up 2022.

Πολλά μπράβο και πάλι και ανυπομονούμε για την τελετή της βράβευσης τον Ιούλιο!

We are JA! #weareja #TESAward #TESAward2022 #TheEntrepreneurialSchool #Gen_E #jagreece #jaeurope #jaworldwide

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του JA Europe για τους νικητές των βραβείων «The Entrepreneurial School (TES) Awards 2022» εδώ:

http://www.jaeurope.org/.../1097-discover-europe-s-35...

News - jaeurope.org

Discover Europe’s 35 most entrepreneurial schools! 07 April 2022 JA Europe is pleased to announce names of schools selected for The Entrepreneurial School (TES) Awards 2022, as a recognition for their vision and excellence in implementing entrepreneurship education programmes.

www.jaeurope.org

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνει φέτος, μετά από  διετή απουσία λόγω της πανδημίας, την Ειρηνοδρομία 2022. Οι μαθητές μας μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου συμπερίληψης των 1000μ

Για πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ

Οι μαθητές μας μπορούν α δηλώσουν συμμετοχή μέσω του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 15.04/2022  συμπληρώνοντας την αίτηση που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και επιστρέφοντας την στο σχολείο.

Οι διοργάνωση παρέχει δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο δρομέων πριν τον αγώνα. Για πληροφορίες δείτε εδώ

Για όλες τις συμμετοχές ακολουθείται το παρακάτω Υγειονομικό Πρωτόκολλο covid-19:Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης (https://www.eirinodromia.gr/runners-guide/oroi-simetoxis/):

1.Ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν με βεβαίωση αρνητικού self-test με
ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων.

2.Το 5% των συμμετεχόντων μη εμβολιασμένοι (ενήλικοι) με PCR εντός 72 ωρών ή rapid
test εντός 48 ωρών.

3. Οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι (έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την
ολοκλήρωση του Εμβολιασμού) και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ την
ημέρα του αγώνα).

Όσοι συνοδοί επιθυμούν να συμμετάσχουν με rapid ή pcr test θα πρέπει να το
δηλώσουν στις 'Σημειώσεις' της αίτησης εγγραφής τους.