Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της 17ης ημερίδας κολύμβησης 2018 Φωτεινή Παπαδονικολάκη 15/5/2018 υπό την αιγίδα του πανελληνίου συλλόγου προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ (Δήμος Π. Φαλήρου) διεξήχθησαν αγώνες κολύμβησης στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου στους οποίους συμμετείχε το σχολείο μας με τους εξής μαθητές: Γ. Ε. 33m σανίδα επίπλευσης, Κ. Ι. 33m σανίδα επίπλευσης, Χ. Δ. 33m ελεύθερο στιλ, Χ. Ι. 33m ελεύθερο στιλ, Τσ. Γ. 33m ελεύθερο στιλ. Στους αγώνες όλοι οι συμμετέχοντες του σχολείου μας κατέκτησαν μετάλλια. Τους μαθητές συνόδεψε ο καθηγητής φυσικής αγωγής του σχολείου μας Κεραμιδάς Ανδρέας με την Σωτηρία Πλεξίδα ειδικό βοηθητικό προσωπικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνοδούς των μαθητών Αλεξόπουλο Γιώργο, Νάκε Ιωάννη, Μπίζο Αλέξανδρο και Σδόγκου Μαρία.

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» διοργάνωσε συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην ελληνική οπερέτα,  στις 29 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων για τους μαθητές του σχολείου μας.
Η υπόθεση της οπερέτας αφορά τον διακαή πόθο της νεόνυμφης Άννας να δει τον… Πάπα κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού της με τον Αδριανό στην Ιταλία. Καθώς ο σύζυγός της δεν εκπλήρωσε την επιθυμία της, το ζευγάρι διέκοψε το «μήνα του μέλιτος» και επέστρεψε. Ακούγοντας τις συμβουλές της μητέρας της, η Άννα οδήγησε τα πράγματα στα άκρα. Όταν, όμως, συνειδητοποιεί ότι με τη στάση της κινδυνεύει να διαλύσει το γάμο και να χάσει τον αγαπημένο σύζυγό της, αλλάζει συμπεριφορά. Οι παρεξηγήσεις λύνονται και η κατάληξη του έργου είναι για όλους αίσια. 
Συντελεστές της οπερέτας ήταν οι λυρικοί καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής,  κα Βάγια Κωφού, κα Ειρήνη Κώνστα, κ. Χρήστος Αμβραζής, ο μουσικός κ. Γιάννης Τσανακαλιώτης σε σκηνοθεσία του κ. Κωστή Παπαϊωάννου.
Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας εντυπωσιάστηκαν και απόλαυσαν την ξεχωριστή αυτή παράσταση όπου οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικοί!