Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Φυσική Αγωγή

Την Τρίτη 13 Μαρτίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας μαθητές από το ΕΕΕΕΚ Άνοιξη Πειραιά και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Πειραιά. Συμμετείχαν μαζί με τους μαθητές του σχολείου μας  σε αθλητικές δράσεις (πετοσφαίριση, boccia) και χόρεψαν μαζί παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

 

Το σχολείο μας διοργάνωσε, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνια Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, δράσεις αθλητικές, μουσικοχορευτικές και παιχνίδια ψυχοκινητικής σχετικά με το θεματικό άξονα «Αθλούμαι-Χαράζω το μέλλον». Στις δράσεις πήραν μέρος μαθητές του σχολείου μας, μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Αγίου Δημητρίου και μαθητές του 6ου Γυμνασίου Αγ. Δημητρίου.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη.

Το σχολείο μας πήρε μέρος στο 17ο τουρνουά Basketball 3 on 3, που διοργάνωσε το Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» στη Ν Μάκρη την Τρίτη 9 Μαΐου 2017.Οι μαθητές μας είχαν τη ευκαιρία να διασκεδάσουν να αθληθούν και αν γνωριστούν με άλλους μαθητές από δομές τη ειδικής αγωγής.

Το σχολείο μας διοργάνωσε για 7η χρoνιά την «Ημέρα Άθλησης» των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ της Αττικής, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Η ημερίδα περιλάμβανε αγώνες  ποδοσφαίρου 5x5, καλαθοσφαίριση 3x3 και Boccia.  Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής:
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγάλεω, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες  Αιγάλεω, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά, 2ο  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Πειραιά «Άνοιξη», Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευσίνας, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νταού Πεντέλης (Ραφήνας), Ε.Ε.Γ. Αγίου Δημητρίου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αγίου Δημητρίου.

Απονεμηθήκαν έπαινοι σε όλους τους μαθητές. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά  έπαθλα σε όλα τα σχολεία, τα οποία κατασκεύασε το εργαστήριο κεραμικής του σχολείου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Χρυσούλα Ορφανού εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, η κ. Τσανάκα Μαρία και ο κ. Κουλαξίζης Παναγιώτης εκπρόσωποι της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της  Δ΄ Αθήνας και η κ. Αγάπη Δουλκερίδου εκπρόσωπος του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Δ΄Αθήνας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ