Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Το ΕΕΕΕΚ ΑΓ. Δημητρίου ευχαριστεί τον «Όμιλο Κοπελούζου», για την μεγάλη του δωρεά σε τεχνολογικό  εξοπλισμό στο σχολείο μας. Οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα σε ένα πλήρως ανανεωμένο εργαστήριο να καλλιεργήσουν περαιτέρω τις δεξιότητες τους καθώς τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στη μαθησιακή διαδικασία και την εκπαίδευση  τους.

IMG-c8f0fd6708d7f9e95721050b26951e4a-V.jpg

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για την προσφορά τους στην αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες των μαθητών μας, τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων!
Ευχαριστούμε, επίσης, την εταιρεία «ΜΟΝΟΪ» (Λεωφ.Μεταξά 34, Γλυφάδα) και ιδιαίτερα τον κο Θωμά Σταματόπουλο για τη μεγάλη και διαρκή προσφορά του σε καινούργια ενδύματα και υποδήματα για τους μαθητές του σχολείου μας.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και την εταιρεία SEPTONA για τη μεγάλη χορηγία σε μωρομάντηλα, που επετεύχθη με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του σχολείου και πολύτιμος συμπαραστάτης στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Πολλές ευχαριστίες και στην κα Πιπίνη Άννα για την πολύτιμη προσφορά της σε κεραμικά αντικείμενα που χρησιμεύουν ως εκπαιδευτικό υλικό, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας στο εργαστήριο της Κεραμικής.
Τέλος, εκ μέρους του Διευθυντή , τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την ακούραστη προσφορά τους, που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του σχολείου, το οποίο αντανακλά την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. ΄΄Η ευτυχία ποτέ δεν μικραίνει όταν μοιράζεται΄΄.
Σας ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος με όμορφες στιγμές, για εσάς και τις οικογένειές σας!

 photo1.jpg

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και τους Υποδιευθυντές μας που καθ'όλη τη διάρκεια αυτής τη δύσκολης περιόδου του εγκλεισμού λόγω του covid-19, παραβρίσκονταν σε καθημερινή βάση στο σχολείο μας δουλεύοντας αδιάλειπτα για τα παιδιά μας, καθώς και το προσωπικό της κοινωνικής υπηρεσίας και τις ψυχολόγους μας που διατηρούσαν συχνότατη επικοινωνία με γονείς και παιδιά προκειμένου να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε και να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν ευκολότερα τα προβλήματα που προέκυψαν από τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, που συνέβαλε στο να διατηρήσουν τα παιδιά την επαφή τους με το εκπαιδευτικό τους αντικείμενο και να γεμίσουν τις ώρες τους με δημιουργική απασχόληση, μέσω του υλικού που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου και τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω στο πρόγραμμα της σύγχρονης εκπαιδευτικής διδασκαλίας, το οποίο, με χαρά διαπιστώσαμε χθες, ότι έχει μεγάλη ανταπόκριση στους γονείς.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Ευχαριστούμε την εταιρεία Γυψοποιίας Knauf για την χορηγία υλικών και παρελκομένων γυψοσανίδων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον χωρισμό και δημιουργία καινούργιων αιθουσών για τους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Ασλάνογου Κυριάκος για τη συνεργασία με το σχολείο μας, γιατί  θα δεχτεί τους μαθητές του εργαστηρίου της Ξυλουργικής για πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης.

aslanoglou

 

 

Ευχαριστούμε θερμά την 3Σίγμα Ε.Ε. για την ευγενική χορηγία των δώρων των μαθητών που κέρδισαν το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

http://3sigma.gr/

 

Ευχαριστούμε την φρουταγορά «Στουραϊτης», Λ. Ιωνίας 132 Καλαμάκι, για την πολύτιμη και συνεχή προσφορά του στο σχολείο μας.