Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά την Κα. Σπηλιωτοπούλου Μαρία από την εταιρεία 3ΣΙΓΜΑ ΕΠΕ για την ευγενική χορηγία της σε υλικά και την συμβολή της στην παρασκευή των βασιλοπιτών για τους  μαθητές του σχολείου μας.

Ευχαριστίες

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικιοί και η διεύθυνση του σχολείου μας ευχαριστούν την εταιρεία με είδη καφέ AVEK για την γενναιόδωρη χορηγία

  1. 80 kg καφέ espresso Hausbrandt
  2. 2 kg  καφέ espresso Hausbrandt ντεκαφεινέ
  3. 2 kg  σοκολάτα ρόφημα
  4. 8000 ποτηράκια καφέ

απαραίτητη για την λειτουργία του καφέ του εργαστηρίου Μαγειρικής του σχολείου μας.

Πολλές γλυκές ευχές από τους  μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.

Το ΕΕΕΕΚ ΑΓ. Δημητρίου ευχαριστεί δημόσια την εταιρεία «ΜΟΝΟΪ» και ιδιαίτερα τον κ. Σταματόπουλο Θωμά, Λεωφ. Μεταξά 34 Γλυφάδα, για την πολύ μεγάλη και συνεχιζόμενη δωρεά καινούργιων ενδυμάτων και υποδημάτων στο σχολείο μας.
 
Με βαθιά ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη εκτίμηση, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και
δημιουργικό το νέο έτος.
 

eyxaristirio

Ευχαριστούμε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου και ιδιαίτερα τον κ. Γαβαλά και τον κ. Κόκκινο για τις τεχνικές εργασίες (διαχωρισμός αιθουσών με τοποθέτηση γυψοσανίδων) που πραγματοποίησαν στο σχολείο μας. 

IMG 4488   IMG 4489

IMG 5061

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγ. Δημητρίου θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κ. Δημητρακόπουλο, δάσκαλο στο 5ο Δ.Σ. Αγ. Δημητρίου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και την Πρόεδρο κ. Καραγιάννη-Αρμένη καθώς και τους μαθητές της Β’ και Ε’ τάξης για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν χρήματα για τις άπορες οικογένειες του σχολείου μας.  Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στην Διεύθυνση του σχολείου μας και την κοινωνική υπηρεσία δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας super market συνολικής αξίας 635 ευρώ, οι οποίες και μοιράστηκαν σε 11 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

thank you

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Medisana για τη δωρεά ηλεκτρονικών θερμομέτρων και ηλεκτρικών χτενών.