Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών/ τριών μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, που κατάφεραν να συγκεντρώσουνε τρόφιμα και χρήματα, ώστε να αγοραστούν κρέατα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά και τον κύριο Σταματόπουλο Θωμά και την εταιρεία του Monoi Γλυφάδας, για την προσφορά του σε είδη ένδυσης, προκειμένου να ενισχύσουμε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον «ΔΕΣΜΟ», που μέσω του προγράμματος
«Δεσμός για τα Σχολεία» και της υποστήριξης της ΔΕΗ, για την γενναιόδωρη
χορηγία του των παρακάτω ειδών στο σχολείο μας.
• 10 μπάλες pilates από την εταιρεία VEGGASPORT
• οικιακό εξοπλισμό από την εταιρεία PUBLIC
• 1 προτζέκτορα από την εταιρεία CONCEPTUM
• μουσικά όργανα και εξοπλισμό από την εταιρεία ΡΙΧΑΡΔΟΣ
Μια χορηγία που πρόσφερε πολλά χαμόγελα στους μαθητές μας και
συμβάλλει στην ψυχοκινητική και εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών μας.

 

Ο διευθυντής του σχολείου μας μαζί με μια ομάδα μαθητών επισκέφτηκε την αξιότιμη δήμαρχο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, κα. Μαρία Ανδρούτσου, προκειμένου να την ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στα διάφορα θέματα του σχολείου μας

 

Το ΕΕΕΕΚ ΑΓ. Δημητρίου ευχαριστεί τον «Όμιλο Κοπελούζου», για την μεγάλη του δωρεά σε τεχνολογικό  εξοπλισμό στο σχολείο μας. Οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα σε ένα πλήρως ανανεωμένο εργαστήριο να καλλιεργήσουν περαιτέρω τις δεξιότητες τους καθώς τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στη μαθησιακή διαδικασία και την εκπαίδευση  τους.

IMG-c8f0fd6708d7f9e95721050b26951e4a-V.jpg

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για την προσφορά τους στην αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες των μαθητών μας, τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων!
Ευχαριστούμε, επίσης, την εταιρεία «ΜΟΝΟΪ» (Λεωφ.Μεταξά 34, Γλυφάδα) και ιδιαίτερα τον κο Θωμά Σταματόπουλο για τη μεγάλη και διαρκή προσφορά του σε καινούργια ενδύματα και υποδήματα για τους μαθητές του σχολείου μας.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και την εταιρεία SEPTONA για τη μεγάλη χορηγία σε μωρομάντηλα, που επετεύχθη με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του σχολείου και πολύτιμος συμπαραστάτης στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Πολλές ευχαριστίες και στην κα Πιπίνη Άννα για την πολύτιμη προσφορά της σε κεραμικά αντικείμενα που χρησιμεύουν ως εκπαιδευτικό υλικό, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας στο εργαστήριο της Κεραμικής.
Τέλος, εκ μέρους του Διευθυντή , τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την ακούραστη προσφορά τους, που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του σχολείου, το οποίο αντανακλά την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. ΄΄Η ευτυχία ποτέ δεν μικραίνει όταν μοιράζεται΄΄.
Σας ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος με όμορφες στιγμές, για εσάς και τις οικογένειές σας!

 photo1.jpg

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και τους Υποδιευθυντές μας που καθ'όλη τη διάρκεια αυτής τη δύσκολης περιόδου του εγκλεισμού λόγω του covid-19, παραβρίσκονταν σε καθημερινή βάση στο σχολείο μας δουλεύοντας αδιάλειπτα για τα παιδιά μας, καθώς και το προσωπικό της κοινωνικής υπηρεσίας και τις ψυχολόγους μας που διατηρούσαν συχνότατη επικοινωνία με γονείς και παιδιά προκειμένου να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε και να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν ευκολότερα τα προβλήματα που προέκυψαν από τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, που συνέβαλε στο να διατηρήσουν τα παιδιά την επαφή τους με το εκπαιδευτικό τους αντικείμενο και να γεμίσουν τις ώρες τους με δημιουργική απασχόληση, μέσω του υλικού που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου και τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω στο πρόγραμμα της σύγχρονης εκπαιδευτικής διδασκαλίας, το οποίο, με χαρά διαπιστώσαμε χθες, ότι έχει μεγάλη ανταπόκριση στους γονείς.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Ευχαριστούμε την εταιρεία Γυψοποιίας Knauf για την χορηγία υλικών και παρελκομένων γυψοσανίδων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον χωρισμό και δημιουργία καινούργιων αιθουσών για τους μαθητές μας.