Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε το καφέ-μπαρ Garage στην Ηλιούπολη για τη δωρεά τραπεζοκαθισμάτων για το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ¨Ν.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε” για την ευγενική χορηγία της σε επαγγελματική μηχανή και μύλο καφέ Espresso και για την συνεργασία της στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών /επιμορφωτικών σεμιναρίων προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου Μαγειρικής στην παραγωγή εξειδικευμένων ροφημάτων σε χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Γρίβας AudioWorks και ειδικότερα τον κ. Γρίβα Ιωάννη για την υποστήριξη με την δωρεάν παραχώρηση των πυκνωτικών μικροφώνων για την ανάγκες της καλοκαιρινής παράστασης του σχολείου μας. 

Γρίβας AudioWorks
Χίου 14, Μεταξουργείο 
τηλ.:2105244608, φαξ:2105223440, 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία On Stage και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζανή για την ευγενική χορηγία τεχνικής υποστήριξης και ηχητικών συστημάτων στις γιορτές του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του φούρνου "Δασκαλάκης" στον Άγιο Δημήτριο, με έδρα την οδό Υπολοχ. Καπετανάκη 31, για τη συμβολή τους στην εκπαίδευση ενός αριθμού μαθητών του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας, σε εβδομαδιαία βάση, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία του Παρ. Μ. Ανδρουλάκη (Λατσίδα Μαραμβέλλου, Λασίθι Κρήτης) για τη δωρεά καφέδων στους γονείς των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Γ’ Λαϊκής Πειραιά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Καζέπη που με την ευγενική χορηγία του καλύπτει τις ανάγκες λειτουργίας του εργαστηρίου Mαγειρικής - Zαχαροπλαστικής του σχολείου μας, καθώς και την καθημερινή σίτιση των μαθητών μας.