Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε το καφέ-μπαρ Garage στην Ηλιούπολη για τη δωρεά τραπεζοκαθισμάτων για το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ¨Ν.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε” για την ευγενική χορηγία της σε επαγγελματική μηχανή και μύλο καφέ Espresso και για την συνεργασία της στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών /επιμορφωτικών σεμιναρίων προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου Μαγειρικής στην παραγωγή εξειδικευμένων ροφημάτων σε χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία On Stage και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζανή για την ευγενική χορηγία τεχνικής υποστήριξης και ηχητικών συστημάτων στις γιορτές του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Γρίβας AudioWorks και ειδικότερα τον κ. Γρίβα Ιωάννη για την υποστήριξη με την δωρεάν παραχώρηση των πυκνωτικών μικροφώνων για την ανάγκες της καλοκαιρινής παράστασης του σχολείου μας. 

Γρίβας AudioWorks
Χίου 14, Μεταξουργείο 
τηλ.:2105244608, φαξ:2105223440, 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του φούρνου "Δασκαλάκης" στον Άγιο Δημήτριο, με έδρα την οδό Υπολοχ. Καπετανάκη 31, για τη συμβολή τους στην εκπαίδευση ενός αριθμού μαθητών του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας, σε εβδομαδιαία βάση, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.