Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων  εδώ

comenius logo

one-team-logo

European School Radio

Την Παρασκευή 10-03-2017 οι μαθητές της ραδιοφωνικής ομάδας του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στα στούντιο της τηλεόρασης και συγκεκριμμένα στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σε στούντιο ψυχαγωγικών εκπομπών καθώς και στα control rooms και ενημερώθηκαν για τα στάδια παραγωγής μιας ζωντανής εκπομπής. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εξι ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ  και συμμετείχαν ζωντανά στις εκπομπές δύο ραδιοφωνικών προγραμμάτων, που ήταν σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή  στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στη Φωνή της Ελλάδος. Να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπρόσωπο  της ΕΡΤ κα Μουστάκη Μαρία για την φιλοξενία και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Ραδιοτηλεόρασης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

 

Μπορείτε εδώ να ακούσετε  την   εκπομπή των ραδιοΕΕΕΕΚρήξεων  αφιέρωμα στη γιορτή των ερωτευμένων η οποία μεταδόθηκε από την συχνότητα του European School Radio την Τρίτη 14-12-2017. Δεν έχετε παρά να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Καλή σας ακρόαση !!!!

 

 

Με ένα αφιέρωμα στην γιορτή των ερωτευμένων επιστρέφει η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας με την δεύτερη εκπομπή για φέτος η οποία θα μεταδοθεί την Τρίτη 14-02-2017 19:00 έως 20:00  από την συχνότητα του European School Radio (europeanschoolradio.eu). Στην εκπομπή αυτή τα παλαιότερα μέλη της ομάδας επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα "τι είναι αγάπη;" μέσα από τις επικρατούσες θεωρίες αλλά κυρίως μέσα από τους στίχους και την μουσική επιλεγμένων ερωτικών τραγουδιών

Περιμένουμε την υποστήριξή σας την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μέσω του live chat στο  europeanschoolradio.eu!!!
Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ακούσετε κάθε καινούρια εκπομπή (όπως και όλες τις προηγούμενες)  στο site του σχολείου (eeeek.gr) αλλά και στο site του European School Radio αμέσως μετά την λήξη της ζωντανής μετάδοσή της.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Βαγγέλης Βασιλείου
Στέφανος Μήλας

Μπορείτε εδώ να ακούτε  τηνΧριστουγεννιάτικη   εκπομπή των ραδιοΕΕΕΕΚρήξεων  η οποία μεταδόθηκε από την συχνότητα του European Scool Radio την Τρίτη 20-12-2016. Δεν έχετε παρά να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο. Καλή σας ακρόαση !!!!

 

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος οι μαθητές μας συμμετέχουν στην παρέα του European School Radio με την εκπομπή τους ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεις.Η πρώτη μας εκπομπή για φέτος είναι έτοιμη και θα μεταδοθεί την Τρίτη 20-12-2016 19:00 έως 20:00  από την συχνότητα του European School Radio (europeanschoolradio.eu). Στην εκπομπή αυτή τα νεότερα μέλη της ομάδας  μας παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικα έθιμα της πατρίδας μας αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.
Quest Star η χορωδία του σχολείου μας, η οποία ερμηνεύει δύο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!!

Περιμένουμε για την υποστήριξή σας την ώρα μετάδοσης της εκπομπής μέσω του live chat στο  europeanschoolradio.eu!!!
Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ακούσετε κάθε καινούρια εκπομπή (όπως και όλες τις προηγούμενες)  στο site του σχολείου (eeeek.gr) αλλά και στο site του European School Radio αμέσως μετά την λήξη της ζωντανής μετάδοσή της.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Βαγγέλης Βασιλείου
Στέφανος Μήλας