Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

European School Radio

ΡαδιΟΕΕΕΕΚρήξεις

Οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουμε στο European School Radio. Ο ενθουσιασμός μας μεγάλος και οι προετοιμασίες για την πρώτη μας θεματική εκπομπή έχουν ξεκινήσει.Έχουμε ήδη καταλήξει στο όνομα των ραδιοφωνικών μας εκπομπών,οι οποίες σκοπεύουμε να είναι γεμάτες …. «ράδιοεεεεκρήξεις«!!!

Ξεκινάμε λοιπόν τις «ράδιοεεεεκρήξεις» μας με προγραμματισμένες ωριαίες θεματικές εκπομπές γεμάτες με σχολικά νέα , κινηματογράφο, τεχνολογία, αθλητικά θέματα, συνταγές μαγειρικής,ειδικά αφιερώματα, πολύ μουσική και αρκετή εκρηκτική διάθεση.

Είμαστε εδώ και ραδιοεεεεκπέμουμε. Συντονιστείτε μαζί μας!!!

Ακούστε και το πρώτο μας σποτ

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο με την επωνυμία “EuropeanSchoolRadio” είναι το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο το οποίο αποτελεί τη συλλογική προσπάθεια  μιας ομάδας  σχολείων απ΄ όλη την χώρα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για ραδιοφωνικό σταθμό – σχολική δράση, ο οποίος οργανώνεται από ομάδες μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών και υλοποιείται αποκλειστικά από μαθητές μέσω της παραγωγής εκπομπών και απευθύνεται κυρίως σε μαθητές. Ο ραδιοφωνικός σταθμός έχει ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα.Στον ψυχαγωγικό τομέα  περιλαμβάνονται μουσικές επιλογές από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Το εκπέμπον ραδιόφωνο είναι μη ενημερωτικό, με έντονα επιμορφωτικό χαρακτήρα, καθώς θα περιλαμβάνει εκπομπές με ποικίλη θεματολογία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, ως σχολική δράση, έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή κάθε μέλους της εκπαιδευτικής κοινότητας και ειδικά των μαθητών είναι ανοιχτή και αφορά τόσο σε δημόσια όσο και ιδιωτικά ιδρύματα/σχολεία, ελληνικά, ελληνόγλωσσα αλλά και ευρωπαϊκά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ακούσετε τις εκπομπές του επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  http://blogs.sch.gr/esrblog/