Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Εκδρομές

Ομάδα μαθητών του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων. Έμαθαν για την ιστορία του κτηρίου , την οργάνωση και τη λειτουργία της Βουλής και θαύμασαν την περιοδική έκθεση « Αντικρίζοντας την ελευθερία». Τέλος έκαναν έναν περίπατο στον γειτονικό Εθνικό Κήπο.

Την Τρίτη 31/10/2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη συμμετοχή στο σχολικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ "Ολυμπιακά & Παραολυμπιακά Αθλήματα με μπάλα"
Οι μαθητές απόλαυσαν το πρόγραμμα στον Ύπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών και χαλάρωσαν στην καφετέρια του χώρου.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μια αξέχαστη εκδρομή στο Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου N. Διομήδους. Περπατήσαμε στα μονοπάτια του κήπου, είδαμε όμορφα φυτά, χελώνες, θερμοκήπια, μικρές λίμνες με ψάρια ενώ ο ξεναγός μας έδειξε το πυροσβεστικό όχημα και ακούσαμε τη σειρήνα του.
Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τα παιδιά να μαθαίνουν, να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους και να αναπτύσσουν την περιέργεια και την αγάπη τους για τη φύση. Συνολικά, η εκδρομή μας ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ελπίζουμε να έχουμε και άλλες τέτοιες εμπειρίες στο μέλλον! Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή μας και ελπίζουμε να τις απολαύσετε όπως και εμείς.

 

Στις 7/3 επισκεφτήκαμε το Μουσείο Παιχνιδιών, παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη, στο Π.Φαληρο. Πρόκειται για ένα μουσείο μοναδικό στο είδος του, για τις συλλογές παιχνιδιών του. Οι μαθητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία, μέσα από διαδραστικό παιχνίδι, να παρατηρήσουν, να εξερευνήσουν και να μάθουν για την ιστορία των παιχνιδιών από την αρχαιότητα ως το Βυζάντιο, αλλά κι από άλλες χώρες της Δ.Ευρωπης, της Αφρικής, της Μικρής Ασίας, της Ιαπωνίας και του Μεξικού.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου επισκέφθηκαν το ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΗΣ του Φάρου Τυφλών, στην Καλλιθέα. Εκεί, με την βοήθεια των υπευθύνων του μουσείου, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν για θέματα τυφλότητας, να γράψουν κείμενα με την βοήθεια ειδικών γραφομηχανών στην γλώσσα Braille και να μάθουν πως υποστηρίζονται κινητικά τα άτομα που χρησιμοποιούν το ειδικό μπαστούνι. Τέλος, είχαν την δυνατότητα να αντιληφθούν, μέσω της αίσθησης της αφής, τον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του μουσείου για την ζεστή φιλοξενία και την υπέροχη ξενάγηση!